

The 12th ACM SIGGRAPH Conference and Exhibition on Computer Graphics and Interactive Techniques in Asia SA2019.SIGGRAPH.ORG #SIGGRAPHAsia

DREAM ZONE!

Conference 17 - 20 November 2019 Exhibition 18 - 20 November 2019 Brisbane Convention & Exhibition Centre (BCEC), Brisbane, Australia



Computer Animation Festival - Animation Theater

Sunday, 17 November 2019

- 9:00AM 10:30AM: SIGGRAPH Asia 2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)
- 10:30AM 11:30AM: Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 11:30AM 1:00PM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 1:00PM 2:00PM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 2:00PM 3:30PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)
- **3:30PM 4:30PM:** Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 4:30PM 6:00PM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)

Monday, 18 November 2019

- 9:00AM 10:00AM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 10:00AM 11:30AM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 11:30AM 12:30PM: Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 12:30PM 2:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)
- 2:00PM 3:00PM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 3:00PM 4:30PM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 4:30PM 6:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)

Tuesday, 19 November 2019

- 9:00AM 10:00AM: Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 10:00AM 11:30AM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 11:30AM 12:30PM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 12:30PM 2:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)
- **2:00PM 3:00PM:** Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 3:00PM 4:30PM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 4:30PM 6:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)

Wednesday, 20 November 2019

- 9:00AM 10:30AM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 10:30AM 11:30AM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 11:30AM 1:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)
- **1:00PM 2:00PM:** Japan Media Arts Festival 2019 Award-Winning Program (55 Minutes)
- 2:00PM 3:30PM: SICAF2019 Award-Winning Program (90 Minutes)
- 3:30PM 4:30PM: New Motion Short Films (60 Minutes)
- 4:30PM 6:00PM: SA2019 CAF Animation Theater (87 Minutes)